💬   1 yıl önce Oyun ve Uygulama Akademisi tarafından gönderildi.
Sorularınız burayaaaa
+ 8
💬   1 yıl önce anonim tarafından gönderildi.
Yaptığım planlara hiç sadık kalamıyorum. Çok sıkı bir program olduğunda bunalıp erken salıyorum, biraz daha normal olduğunda dinlenme vakitlerimden sonra yine düzenim bozuluyor. Programıma uymaya başladığım zamanlarda da program dışı olaylar düzenimi çok bozuyor. Gün içinde bu zamanı boşa harcamadan ve plana uyacağım diye savrulmadan zamanımı ve görevlerimi nasıl düzene oturtabilirim?
+ 23
💬   1 yıl önce Merve tarafından gönderildi.
merhaba İrem Hanım , to do list oluşturmak zamanlama konusunda bize katkı sağlar mı ? ben akademi ile beraber iki kere oluşturdum ama bir kaçı dışında uygulayamdım çünkü programı doğru yapmıyorum sanırım , çok oyalanıyorum diğerlerine vakit kalmıyor .
+ 1
💬   1 yıl önce anonim tarafından gönderildi.
detaylı planlar yapmayı ve günümü bölümlere bölmeyi seviyorum fakat ya çalışma isteksizliği ya da başlama korkusundan dolayı bu planları genellikle erteliyorum. Sonuç olarak zamanımı yönetememiş oluyorum. Bu erteleme durumunun üstesinden nasıl gelebilirim?
+ 7
💬   1 yıl önce YUSUF UĞUR tarafından gönderildi.
Merhaba ben zaman planlayamıyorum sürekli bir işim çıkıyor nasıl yapabilirim
+ 0
💬   1 yıl önce Oğuzhan Gençaslan tarafından gönderildi.
Büyük bir görevin içerisindeki küçük bir görevi tamamladıktan sonra yaşanan odak kaybı ve gelen rahatlığın sebebi ne olabilir? Bununla nasıl baş edebiliriz?
+ 1
💬   1 yıl önce İrem Sıla Yıldırım tarafından gönderildi.
Yapmak istediğim bir sürü şey var. Nasıl yetişeceğim hepsine diye düşünmekten hiçbirine başlayamıyorum. Ardından bu da motivasyon düşüklüğüne ve geride kalmış hissetmeme sebep oluyoru. Bu durumda ne yapabilirim ?
+ 16
💬   1 yıl önce Enes tarafından gönderildi.
Zaman yönetimi, sadece bireysel bir çaba mıdır? Yoksa, zaman yönetimi becerilerini geliştirmek için toplum olarak da bir şeyler yapabilir miyiz?
+ 2
💬   1 yıl önce Fahriye Yüksel tarafından gönderildi.
Bir günümüzü nasıl daha çok verimli geçirebiliriz
+ 2
💬   1 yıl önce Yavuz Karakuş tarafından gönderildi.
Merhaba İrem Hocam, Evden veya uzaktan çalışan bireyler için zaman yönetimi hakkında ne gibi yöntemler önerirsiniz? Bazen bazı durumlarda rahat alanımızı bozmak ve bir programa uymak zor olabiliyor. Rahat alanımızı nasıl bozabiliriz? Teşekkürler.
+ 2
💬   1 yıl önce Abdulkadir tarafından gönderildi.
oyun yapabiliyorum peki ya şimdi ? teknik yeterliliğim var ama bunu nasıl yöneteceğim neler yapmalıyım zamanla birlikte bu yetkinliğide yönetmem gerekiyor diye düşünüyorum
+ 1
💬   1 yıl önce Nur tarafından gönderildi.
Günlük olarak belli başlı yapmam gereken işler oluyor ama canım yapmak istemediğinde öteleyebildiğim kadar öteliyorum ve genellikle de son dakika yapmaya başlıyorum. Bir işin başına oturmak çok zor geliyor ve zamanım olmasına rağmen hiçbir şey yapmaya vaktim yokmuş gibi düşünüp boş boş oturuyorum. Bunun sebebininde lanlama yapmakta ve işleri önceliklendirmekte zorlanmam olduğunun farkındayım. Bu da bilinçli bir bilinçsizliğe dönüşüyor. Ve tüm bunlar sadece bana oluyormuş gibi hissediyorum. Planlama ve önceliklendirme noktasında nelere dikkat edilmeli?
+ 6
💬   1 yıl önce Yavuz Karakuş tarafından gönderildi.
Tekrardan merhaba İrem Hocam, 😅 Bir yapılacaklar listesi oluştururken önceliklerinizi nasıl belirliyorsunuz? Diğer yandan günümüzde bir çok zaman yönetimi uygulaması ile yapılacaklar listesi veya haftalık program oluşturabiliyoruz. Sizce dijital bir ortamdan mı yapılacaklar listesi oluşturmak daha faydalı olur yoksa eski yöntem ajanda veya kalem kağıt ile mi? Günlük hayatta sizin tercihiniz hangisi oluyor? Teşekkürler.
+ 2
💬   1 yıl önce Anonymus tarafından gönderildi.
Selçuk bayraktarın neyi oluyorsunuz ?
+ 5
💬   1 yıl önce Zelal tarafından gönderildi.
Ben günlük planlama yaparken mesela bir işi planladığım saatler arasında bitiremiyorum ve sonra da bütün motivasyonun bozuluyor ve günün geri kalanınını da çok boş ve verimsiz geçiriyorum. Bunun için neler yapabilirim?
+ 1
💬   1 yıl önce anonim tarafından gönderildi.
Bir göreve ne kadar zaman ayırmamız gerektiğini nasıl belirleyebiliriz?
+ 4
💬   1 yıl önce Halil ibrahim tarafından gönderildi.
Akademiye katıldığımı babama söyledim. Demir kubbenin kodlarını mı öğreniyorsunuz diye sordu. O kodları nasil öğrenebiliriz. Şaka bi yana milli savunmanın yazılım alanında çalışmak için ne yapmalıyız
+ 2
💬   1 yıl önce anonim tarafından gönderildi.
Akademinin sistemi çok güzel ama siber güvenlik ve gömülü sistemler egitimlerinin olduğu bu akademi tarzı bi eğitim var mı
+ 2
💬   1 yıl önce Ömer Faruk Korkmaz tarafından gönderildi.
Proje oluştururken öncelikle doküman hazırlıyorum. Daha sonra dokümana göre ilerleyip hareket etmek istiyorum. Doküman oluşturamazsam projelerime başlamıyorum. Çünkü zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Projelerde zamanlamayı nasıl belirleyebiliriz? Ayırdığım zamanla vereceğim emeği nasıl dengeleyebilirim?
+ 1
💬   1 yıl önce Nur Muhammet tarafından gönderildi.
Bazi günlerde üniversitede dersim oluyor. Staj günümde full staja gitmek zorunda kalıyorum. Normalde ben mobil uygulama da geliştiriyorum. Bunun da her zaman pratiğini yapmam lazim ve çalışmam lazim. Üstelik Unity ile geliştirmekte olduğum TUBİTAK destekli mobil bir oyunum da var. Onu da Mart ayına kadar yetiştirmem lazım. Ve Akademinin aylık görevlerini de yapmam gerekiyor. Ayrıca spora da gidiyorum. Ve geldikten sonra da üzerime çok fena ağırlık çöküyor, bundan dolayı da çalışamıyorum. Bunun zaman yönetimini nasıl yapabilirim. Çünkü istesem de yapamadım. Mutlaka bazı yerlerde eksiklik oluyor. Bazı şeylerden feragat etmek zorunda kalıyorum.
+ 2
💬   1 yıl önce Ömer Faruk Korkmaz tarafından gönderildi.
Zaman yönetimi bir projenin daha kısa sürede bitmesini mi amaçlar? Değilse zaman yönetimindeki amaç nedir?
+ 0
💬   1 yıl önce Kubilay Tek tarafından gönderildi.
Kendim için uyguladığım aylık, haftalık ve günlük task'lar hazırlıyorum. Bu ay neler yapacağım kısmını haftalara paylaştırıyorum ve onları da günlüğe. Bazen yapmam gereken şeyi yapmıyorum ve diğer güne atıyorum. Diğer haftaya başlamadan plan patlıyor. Bununla ilgili öneriniz varsa eğer duymak isterim
+ 1
💬   1 yıl önce Bedirhan tarafından gönderildi.
Bir projeye başlama konusunda sorunlar yaşıyorum. Projeye başlayana kadar hiçbir şey yapasım gelmiyor dolayısı ile projeye başlayamıyorum. Erteledikçe erteliyorum. Başladığımda devamı gelicek bunun farkındayım ama yine de başlayamıyorum. Ne yapabilirim?
+ 0
💬   1 yıl önce Zeynep Durmaz tarafından gönderildi.
Merhaba, İrem Hanım gün planlaması yaparken günümüzün yarısından fazlası iş ya da okulda geçiyor. Akademiye akşamları vakit ayırırken nasıl motivasyonumuzu koruyabiliriz? Gün içinde ki enerjimizi dengeli kullanmak konusunda önerileriniz nelerdir?
+ 0
💬   1 yıl önce Burak tarafından gönderildi.
Merhaba İrem Hanım, Zaman yönetimi konusunda oldukça disiplinli olduğumu düşünüyorum. Haftalık ve aylık olarak hazırladığım TODO listelerim var. Bu listelerde haftalık hedeflerim haftalık planlarım içinde yer alırken, günlük hedeflerimi de haftalık olarak planlıyorum, günü birlik eklediğim durumlarda oluyor.. Ancak günlük hedefleri bitirmeden uyumak istemiyorum, bu nedenle bazen gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışmaya devam ediyorum. Bu, sanki daha az verimli bir hal almış gibi hissettiriyor. Bazen istemsizce yapılacak işler uzuyor ve uyku saatleri azalıyor. Bu durumla ilgili bakış açımı nasıl dengeleyebileceğimi merak ediyorum.
+ 1
💬   1 yıl önce Anonim tarafından gönderildi.
Çok yoğun bir programda birden fazla işle uğraşırken, bunları başlı başına götürmek zaman zaman yorucu olabiliyor. Dahası sosyal hayat, aile ve arkadaşlara da vakit ayırmaya çalışırken bunu nasıl planlamalıyız?
+ 0
💬   1 yıl önce Ilgaz tarafından gönderildi.
Merhaba, yaptığınız planlardaki motivasyonunuzu nasıl koruyorsunuz? Bir işe motive olmayınca başlamak da zorlaşıyor gibi hissediyorum
+ 0
💬   1 yıl önce anonim tarafından gönderildi.
Disleksiyim ve zamana uyma konusunda bir takım sıkıntılar yaşıyorum. Gün içersinde yapacaklarımı sıralıyorum ama anca 1 yada max 2 tanesini yapıyorum. Erken kalkacağım dediğim zamanlarda da hiç erken kalkmıyorum, kalksamda yapacağımı değilde başka bir şey yapıp yine işlerimi ilerletemiyorum. Bunları nasıl ayarlayabilirim?
+ 1
💬   1 yıl önce Müşerref Selçuk Özdemir tarafından gönderildi.
Zaman yönetimi noktasında hassasiyet ne olmalı? Planlanılan şeye sadık kalmadığımızda bunu ne kadar sorun etmeliyiz?
+ 0
💬   1 yıl önce Müşerref Selçuk Özdemir tarafından gönderildi.
Planladığımız şeyi yapmadığımızda kendimize bir ceza vb şeyler vermeli miyiz? Yoksa aynı şekilde devam etmeyemi çalışmalıyız?
+ 0
💬   1 yıl önce Artyom tarafından gönderildi.
Merhaba, gün içerisinde herhangi bir saatte planım varsa, örneğin saat 17:00'da sinemaya gitmek, bu saat gelene kadar gün içerisinde herhangi bir şey yapamıyorum, odaklanamıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim?
+ 0
💬   1 yıl önce İsrafil ERCAN tarafından gönderildi.
merhaba etkili zaman yönetiminde olması gereken şey nedir? planlarımızı neye göre düzenlemeliyiz planlarımızı yaparken dikkat edilmesi gereken konular nelerdir
+ 0
💬   1 yıl önce Can tarafından gönderildi.
Zaman yönetimi için kullanılabilecek programlar veya uygulamalar nelerdir ? Yapay zeka destekli uygulamalara örnek verebilir misiniz ?
+ 2
💬   1 yıl önce Çiğse Eşgi tarafından gönderildi.
Son zamanlarda kendimi çok yoğun hissediyorum, hangi işe yetişsem bilemiyorum. Ama sorunun zamanımı verimli yönetememek mi yoksa gerçekten çok fazla işim olduğundan mı ayrımını yapamıyorum. Sanki bir gün 24 değil de 32 saat olsa her şey düzelecekmiş gibi hissediyorum. Yani bazen zamanı yönetmek yerine, bazı işleri hayatımızdan çıkarmak da zaman yönetiminin bir parçası olur mu yoksa sadece bir şeylerden vaz mı geçmiş oluruz?
+ 1
💬   1 yıl önce Çiğse Eşgi tarafından gönderildi.
"Planlama Trap" olarak adlandırdığım bir evrenin içerisinde olduğumu fark ettim. İşlere başlamadan önce sürekli planlama yapıyorum ama bu planlama bir türlü bitmiyor. Sürekli planlama yapasım geliyor ve hayatıma eklenen her yeni rutin için veya plana uymadığımı fark ettiğim an daha yeni ve verimli bir planlama için tekrar planlama yapıyorum ama hep planlama evresinde gibiyim. 3 aydır hayatımı planlıyorum, planlama yapmaktan iş yapmaya başlayamadım gibi bir döngü. Bu döngüden nasıl çıkabilirim?
+ 1
💬   1 yıl önce anonim tarafından gönderildi.
Sürekli bazı planlar yapıyorum ama hep erteliyorum. Bu sefer farklı olacak diyorum sonra bir bakmışım gün bitmiş ben sadece ufak tefek şeylerle uğraşmışım bazen hiç başlamamışım bile .Ertelemeyi nasıl bırakabilirim bu konuda önerileriniz var mı?
+ 1
💬   1 yıl önce anonim tarafından gönderildi.
Zaman planlama konusunda şimdiye kadar başarılı olamamış birisi için nasıl bir yaklaşım önerirsiniz ?
+ 0
💬   1 yıl önce Tuğçe Seren Karasürmeli tarafından gönderildi.
Merhabalar ben plan kurmakta ve ona sadık kalmakta zorlanan biriyim. Kendimi geliştirmek için birçok alanda araştırma yapıp, etkinliklere katılmayı hedeflerden daha sonra katılacağım etkinlik VS. bakıyorum dağ olup birikmiş ve o plana uyamadığımda zaman daraldığından ötürü kendimi strese sokup ve o işten, o işe atlayıp herşeyi bir anda yetiştirme çabasına giriyorum. Bu da aslında benim o şeyden alacağım maximum verimi düşürüyor ve gelişimime engel oluyor. Bunun farkındayım fakat bu sistemi nasıl ne şekilde yönetebileceğimi bilmiyorum. Bu durumun üstesinden nasıl gelebilirim?
+ 2
💬   1 yıl önce Ömer tarafından gönderildi.
Nörotipik olmayan bireyler (dikkat eksikliği vb. olan) zaman yönetimini nasıl yapmalıdır? Zaman yönetimi ve organizasyon tekniklerinin büyük çoğunluğu nörotipik bireyler için geliştirilmiştir. Bu nedenle dikkat eksikliği olan bireyler bu teknikleri kullanamıyor. Denemeye çalıştıklarında başarısız oluyorlar ve kendilerini yetersiz hissediyorlar. Bu insanlar için bir zaman yönetimi önerisinde bulunabilir misiniz? Günümüzün dijital dünyasında hepimizin bir nebze dikkat eksikliği var ne de olsa :)
+ 4
💬   1 yıl önce anonim tarafından gönderildi.
Bazen gerçekten çok yoğun oluyorum canım hiç bir şey yapmak istemese de bir şekilde yapıyorum ama zaman yönetimi ve mentalitemi koruma konusunda sorun yaşıyorum. Çok yoğun dönemlerde nasıl bir yol izleyebiliriz nasıl bu dönemi geçirebiliriz bazen iki etkinliğim aynı saate bile denk geliyor....
+ 1
💬   1 yıl önce anonim tarafından gönderildi.
Sabah 7de uyanıp 11 e kadar bölümüm olan bilgisayar programcılığına hem de oyun ve uygulama akademisinin eğitimlerine çalışıyorum . Sonra akşam 10a kadar çalışıp olabildiğince erken yatmaya çalışıyorum. Sizce bu düzen bana başarı getirir mi ?
+ 0
💬   1 yıl önce anonim tarafından gönderildi.
Merhaba irem hanım. Benim sorum günlük ya da haftalık plan hazırladığımda yeni acil yapmam gereken bir görevim olduğunda tüm planım alt üst oluyor ve yenisine adapte olamıyor ya da moyivasyonumu kaybediyorum. Böyle durumlarda bu yeni görevleri planıma nasıl ekleyebilirim?
+ 0
💬   1 yıl önce Hanife tarafından gönderildi.
merhaba, günümü planladıktan sonra telefonumdaki bir appten o işe ne kadar zaman harcadığımı görerek, ve o sayacı açtığımda o iş dışında başka bir şeye odaklanmamaya çalışarak bitiriyorum. bu bazen beni strese sokuyor. Süre açmadan ya da veri girmeden günü bitirmeye calıstığımda da kendimi kandırmışım gibi huzursuz hissediyorum. buna nasıl çözüm getirebilirim?
+ 0
💬   1 yıl önce Anonim tarafından gönderildi.
Özellikle yoğun olduğum dönemlerde çevremdeki arkadaşlarım benim kadar yoğun olmuyor ve sık sık buluşmalar düzenliyorlar. Bu da bende FOMO (Fear of Missing Out)'a yol açtığından ötürü geri kalmak istemediğim için yapmam gereken işler yerine onlara daha çok vakit ayırdığım oluyor. Bu da derslerime, kişisel gelişimime ve diğer aktivitelerime ayırabileceğim zamandan eksiliyor. Siz hiç böyle bir şey deneyimlediniz mi ya da deneyimleyen tanıdınız mı? Eğer öyleyse bunun nasıl üstesinden gelebilirim?
+ 0
💬   1 yıl önce Mustafa Ersin Şişman tarafından gönderildi.
Zaman yönetiminde uyku düzenin önemi nedir ve uyku düzeni nasıl sağlanır?
+ 0
💬   1 yıl önce Mustafa Ersin Şişman tarafından gönderildi.
Zaman yönetimi sağlayabilmek için konsatrasyon eksikliği veya odaklanma problemini nasıl çözebiliriz?
+ 0
💬   1 yıl önce Aybüke YAMAN tarafından gönderildi.
Hiçbir şey yetişmiyor ; akademik hayat, aynı anda sosyal hayat, sınavlar, uyku...İçlerinden birni yetiştirmeye çalışayım derken diğeri elimden kaçıyor. Dersleri yükseltmeye çalışıp sosyalleşmek istersem uykumdan vermem gerekiyor; uykumu alıp sosyal hayatıma devam edersem derslerim bozuluyor ya da uyku düzenimi oturup derslerimle ilgilenirsem network yapabilecek vaktim olmuyor. Bunun dengesini çevremden bakınca yapabilenleri görüyorum ama kendim yapmaya kalkışınca ya çok dengesiz oluyor aynı anda üçüne de yetişemiyorum ya da üçünden ikisine yetişebiliyorum. Peki sorum şu nasıl bunun dengesini sağlayabilirim?
+ 0
💬   1 yıl önce Mesut tarafından gönderildi.
Yaptığımız işlerin ne kadar süreceğini nasıl daha iyi tespit edebiliriz? Nasıl gerçekçi zaman yönetimi yapabiliriz? Kendimize verdiğimiz hedefleri belirli süreler içerisinde, efektif bir şekilde gerçekleştirmek için gereken odağı nasıl sağlar ve koruruz?
+ 0
💬   1 yıl önce enes tarafından gönderildi.
2.öğretim birisi akademi ve okulu nasıl aynı anda götürcek bi plan yapabilir?
+ 0
💬   1 yıl önce anonim tarafından gönderildi.
Merhaba bu dönem çok yoğun olduğum için(sınava hazırlık,oyun ve oygulama akademisi,okul dersleri,projeleri,sınavlar,konferanslar...)birden fazla şeyi gün içinde yapmaya çalışıyorum ve kendimi başarısız hissediyorum.Sizce ne yapmalıyım ?
+ 1
💬   1 yıl önce Can tarafından gönderildi.
Zaman yönetimini doğru iş yükü planlaması takip etmediğinde başarısızlık kaçınılmaz oluyor. Bu gibi durumlarla, nasıl baş etmeliyiz?
+ 0
💬   1 yıl önce Lütfullah tarafından gönderildi.
Merhabalar İrem Hanım, okulda dersim olmadığı günlerde gayet planlı şekilde çalışabiliyorum ancak bir gün dahi olsa okulda dersim olduğunda veya başka bir planım olduğunda tüm günün planları aksıyor ve bu davranışım diğer birkaç gün daha maalesef ki devam ediyor. Bunun için ne önerebilirsiniz? Saygılarla...
+ 0
💬   1 yıl önce anonim tarafından gönderildi.
Planlama yapmak evet çok güzel bir durum ama bu plana uymak ve gerçekleştirmek benim için çok zorlaşıyor ve zamanımı asla yönetemiyorum bu konuda nasıl bir çözüm planı takip edebilirim?
+ 0
💬   1 yıl önce bengisu demir tarafından gönderildi.
Özdisiliplinimde istikrarı korumak için ne yapmalıyım
+ 0
💬   1 yıl önce Numan Kavurmacı tarafından gönderildi.
Merhabalar :) Ben tam zamanlı Web Developer olarak çalışırken bir yandan akademi eğitimini takip etmeye çalışıyorum. Zamanı ve enerjimi bir şekilde paylaştırabilsem de konsantrasyon konusunda sorun yaşıyorum. Aklım diğer tarafta kalıyor ve bu beni yavaşlatıyor. Keşke beynimde bir switch butonu olsaydı da tüm odağımı bir anda değiştirebilseydim diyorum. Bu sorunun etkin bir çözümünü biliyor musnuz?
+ 0
💬   1 yıl önce mervet. tarafından gönderildi.
harekete geçmekte zorlanıyorum. bir şeyi yapmak için zamanım varsa ne yazık ki en son dkya bırakıyorum
+ 0
💬   1 yıl önce mervet. tarafından gönderildi.
bir gün çok motiveysem 5 gün hiç bir şey yapmak içimden gelmiyor ve sürekli bahaneler üretiyorum. bazen de yapacağım işler gözümde çok büyüyor ve o işte başarılı olamayacağıma inandığım için yapmaktan kaçınıyorum sanırım. Daha düzenli çalışma ve bir öz disiplin oluşturmak için ne yapabilirim ? ( ps. klasik yöntemlerin çoğunu denedim ama uzun vadeli sonuç alamadım, mucize bekliyorum galiba :))
+ 0
💬   1 yıl önce Berke tarafından gönderildi.
Uzun bir süre disiplinli çalıştıktan sonra bir gün ara versem uzun bir süre toparlayamıyorum. Bunu nasıl engellerim? Nasıl kontrollü(aradan sonra eski disiplinimle devam edecek şekilde) ara verebilirim?
+ 4
💬   1 yıl önce merve saide kaplan tarafından gönderildi.
Zaman yönetimi kavramında kendimizi merkeze koyarken dış faktörlerin buna mani olması, aile dinamiği, çalışma hayatı ve kaygı bozuklukları gibi sağlıksal faktörler; kimden destek alabiliriz.
+ 0
💬   1 yıl önce Rick tarafından gönderildi.
21 yaşındayım ve eğitim/öğretim hayatım boyunca hep plansız şekilde ilerledim ama bu sekilde plansız olarak devam edip başarılı olabileceğimi sanmıyorum bu mental bariyeri nasıl aşıp motivasyonlu birinden ziyade disiplini ilke edinebilirim?
+ 0
💬   1 yıl önce Rabia Şevval tarafından gönderildi.
Plan yapmakta sorun yok detaylı bir şekilde işlerimi bölüp günlere dağıtabiliyorum, ama sıra o işleri yapmaya gelince yapamıyorum asla başlayamıyorum, sanki mental bir engel var istesem de başlayamıyorum.
+ 1
💬   1 yıl önce Yasin Beken tarafından gönderildi.
Eğitim aşamasında hem videoları izleyip uyguluyoruz hem isteğe bağlı oyun sanatı vb eğitimleri izlemek istiyoruz fakat ilerleyen aylarda daha önce izlediğimiz eğitimleri unutmamak için tekrar etmemiz gerekiyor ve yeni zorunlu eğitimleri tamamlamamız gerekiyor bunu nasıl yönetebiliriz? Bootcamp aşamasında ise projeyi yetiştirebilmek için bize önerileriniz ve bazı püf noktalar neler?
+ 2
💬   1 yıl önce Oğuz tarafından gönderildi.
Aynı zamanda; şarkı dinleyip, hayal kurup, evin içinde rastgele yürüyorum. Çok zamanımı yiyor.
+ 0
💬   1 yıl önce Ayşenur tarafından gönderildi.
Merhabalar. Bir işi planlasam bile planladığımdan daha uzun sürüyor ve bütün günümü alıyor. Odak problemi yaşarken planlanan vakitte işleri bitirmek çok zor, bir konuyu tam anlamak istediğinde ve odağın bir türlü oluşmadığında 1 saatlik bir iş 4-5 saat sürebiliyor bu durumda zaman yönetimi tam olarak nasıl yapılmalı?
+ 0
💬   1 yıl önce Duhan tarafından gönderildi.
Üniversitede unity eğimiden farklı bir kodlama dili öğreniyorum ve dersler sınavlar derken eğitim sadece dinlediğim videolarla kalıyor, ne tekrar ne de kendim bir şeyler denemeye pek vakit bulamıyorum. Ne yapmalıyım?
+ 1
💬   1 yıl önce Merve A tarafından gönderildi.
Hiçbir şey yapmadan geçirdiğimiz zamanı nasıl minimize ederiz?
+ 0
💬   1 yıl önce iremnur enveş tarafından gönderildi.
son dakika değişikliklerine veya beklenmedik durumlara nasıl tepki verilebiliriz, ve bu durumlar zaman yönetimimizi nasıl etkileyebilir?
+ 1
💬   1 yıl önce Abdurrahman Aygün tarafından gönderildi.
Merhaba irem hocam ilk olarak yapılacaklar listemizi hangi önceliklere göre ayarlamalıyız , büyük bir çoğunluk olarak okul ve akademi hayatımızı birlikte yönetiyoruz bu süreçte çoğu zaman yorucu olabiliyor ve zaman zaman motivasyonumuzu kaybediyoruz bu durumu yaşamamak için ufak püf noktalar var mı ? Cevabınız için şimdiden teşekkürler :)
+ 1
💬   1 yıl önce İrfan Şenatlı tarafından gönderildi.
Akademiden mezun olduğumuzda akademiden tüm öğrendiğimiz bilgiler sektörde iş bulma konusunda yeterli mi?
+ 0
💬   1 yıl önce Aybüke tarafından gönderildi.
Ajanda kullanmanın faydalı olduğunu düşünüyor musunuz?Hem anda kalmaya çalışırken aynı zamanda her şeyi planlamak birbiriyle çakışıyor gibi geliyor.Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
+ 0
💬   1 yıl önce uyuyamıyom tarafından gönderildi.
belli bir plan, program kurmamıza rağmen o programı uygulamak için yeterli uykuyu alamıyorsak ve sadece kafein sayesinde çalışabiliyorsak, bunu değiştirmek için ne yapabiliriz?
+ 0
💬   1 yıl önce anonim tarafından gönderildi.
Sürekli olarak erteleme durumu plansızlıktan mı geliyor çünkü kafamda kurduğum gibi düzenli çalışamıyorum ve sürekli erteliyorum
+ 0
💬   1 yıl önce seymen tarafından gönderildi.
Zaman yönetimi konusunda belli bir noktada olanlar bunu nasıl bir adım daha öteye taşır ve var olan disiplinini nasıl güçlendirir? Örn: Spor yapmak vs.
+ 1
💬   1 yıl önce İlsu tarafından gönderildi.
Merhaba. Bazen program yapıyorum ve her şey tıkırında giderken hiç hesapta olmayan bir durum yüzünden (aniden çıkan başka bir iş, hastalık gibi) programım aksıyor. Bu durumda yapılan tüm plan programı kaydırmadan nasıl bir çözüm bulunabilir?
+ 1
💬   1 yıl önce Beyza tarafından gönderildi.
Bir işe başlarken veya moladan dönerken zorlanıyorum. Yani biraz sonra başlarım diye işlerimi erteliyorum. Gün sonunda her şeyi yapmış oluyorum ama bu defa da uyku zamanımı geçirmiş oluyorum. Sonra her defasında, kendime "Zaten yetiştiriyorum." diyorum ve bu böyle devam ediyor. Bu iradeyi nasıl sağlayabilirim, yani nasıl zamanında işimin başına dönebilirim?
+ 0
💬   1 yıl önce Yusuf Yuşa Koç tarafından gönderildi.
Hem tam zamanlı 08.00 -16.00 işte çalışan hemde eğitime katılan biri olarak zamanı nasıl değerlendirebiliriz.
+ 0
💬   1 yıl önce Onur KARASURMELI tarafından gönderildi.
Zaman yönetimindeki dış etkenleri nasıl kontrol edebiliriz? Okul-iş gibi mecburi etkenleri hesapladığımızda da dinlenmeksizin vakit kalmıyor.
+ 0